ІЕРС

Інститут еколого-релігійних студій
Пошук

Партнер Інституту еколого-релігійних студій – Марія Романівна Баяновська – удостоєна членства у Всеукраїнській асоціації Василя Сухомлинського

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
            24 вересня 2021 року в Закарпатському інституті післядипломної педагогічної освіти відбулись XI Міжнародні та ХХVIII Всеукраїнські читання «Василь Сухомлинський у діалозі із сучасністю. Розмірковуємо про художньо-емоційний світ дитинства», в яких брали участь співробітники Інституту еколого-релігійних студій – Ярослава Пантлик, Марта Михайлець та Наталія Стецо.
           Секція «Від «Школи радості» до формування культури почуттів та їх реалізації в Новій українській школі», в якій вони виступили зі своїми доповідями, модерувалась Марією Романівною Баяновською, кандидаткою педагогічних наук, доценткою, завідувачкою кафедри суспільно-гуманітарної та етико-естетичної освіти ЗІПППО й @Оксаною Борисівною Петренко, докторкою педагогічних наук, професоркою, завідувачкою кафедри теорії і методики виховання Рівненського державного гуманітарного університету.
            Слід наголосити на тому, що Марія Баяновська провела уже чимало конференцій та семінарів, присвячених педагогічній творчості великого педагога В.О. Сухомлинського, останньою з яких була Обласна науково-методична онлайн-конференція «Педагогічні ідеї В. О. Сухомлинського в шкільній мистецькій освіті» (9 вересня 2021 року).
Беручи до уваги цю плідну діяльність та співпрацю під час модерації секції на зазначених вище Міжнародних та Всеукраїнських читаннях, пані Оксана Петренко запропонувала Марії Баяновській членство у Всеукраїнській асоціації Василя Сухомлинського.
           21 листопада 2021 року Марія Романівна Баяновська стала дійсною членкинею Всеукраїнської асоціації Василя Сухомлинського (на цей час єдиною представницею від педагогічної громадськості та освітян Закарпаття!).
Із цією чудовою подією колектив Інституту еколого-релігійних студій (керівник Александр Бокотей) вітає Вас, Маріє Романівно, і бажає здоров’я, творчої наснаги, подальших досягнень у Вашій науковій, педагогічній, громадсько-культурній і духовно-просвітницькій діяльності!

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Залишити відповідь

Берегівські гімназисти вчаться спостерігати за птахами

Учні Берегівської гімназії «Опре Рома» відвідали волонтерський центр «Кожен може допомогти», щоб навчитися спостерігати за пернатими і ознайомитися з різноманітними конструкціями пташиних гнізд та годівниць.

Ековистава «Таємниця маленької сови» здобула перемогу в чотирьох номінаціях Всеукраїнського конкурсу

Екологічна вистава Закарпатського академічного обласного театру ляльок «Таємниця маленької сови» здобула перемогу в чотирьох номінаціях Всеукраїнського віртуального огляду-конкурсу «Прем’єри сезону».