ІЕРС

Інститут еколого-релігійних студій
Пошук

Майстер клас з виготовлення „янголів-оберегів” для вимушених переселенців та гуртківців ЗОЕНЦ

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

30-31 березня педагоги Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Оксана Кремінь, Мирослава Вайдич, Юліанна Курак провели майстер клас з виготовлення „янголів-оберегів” для вимушених переселенців, дітей співробітників Харківського державного біотехнологічного університету, читачів Закарпатської обласної бібліотеки для дітей і юнацтва та для вихованців гуртка „Юні квітникарі”.

Ніхто не може бути байдужим та стояти осторонь тих страшних подій, які сьогодні відбуваються на теренах нашої держави. Кожен патріот України намагається стати корисним і надати будь-яку допомогу для українських воїнів. Йти до перемоги нам допомагають наші захисники, наші охоронці.

Тож дітки також долучились допомогти військовим, підтримати їх патріотичний дух теплом своїх сердець і думок. Ангелики, старанно, з щирою дитячою любов’ю виготовлені своїми руками,  будуть нагадувати нашим воїнам про те, що вони не самі, з ними їх Янгол-охоронець. Щирі слова підтримки та віри в перемогу писали учасники заходу на патріотичних листівках.

Цікавим етапом майстер-класу було знайомство дітей між собою. На символічному гроні калини, дітки писали своє ім’я та назву свого міста.

Військовим дуже приємно отримувати подарунки від дітей. Такі прояви дитячої турботи сильно підтримують солдат під час несення служби. Переконані, що вони стануть справжнім оберегом хлопцям на передовій.

Захід проведено у рамках співпраці Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру (ЗОЕНЦ) з Інститутом еколого-релігійних студій (IERS)  за підтримки Союзу охорони природи Німеччини (NABU).

 

Оксана Кремінь, завідувачка відділу організаційно-масової роботи ЗОЕНЦ
Інформаційна служба ІЕРС

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Залишити відповідь

Берегівські гімназисти вчаться спостерігати за птахами

Учні Берегівської гімназії «Опре Рома» відвідали волонтерський центр «Кожен може допомогти», щоб навчитися спостерігати за пернатими і ознайомитися з різноманітними конструкціями пташиних гнізд та годівниць.

Ековистава «Таємниця маленької сови» здобула перемогу в чотирьох номінаціях Всеукраїнського конкурсу

Екологічна вистава Закарпатського академічного обласного театру ляльок «Таємниця маленької сови» здобула перемогу в чотирьох номінаціях Всеукраїнського віртуального огляду-конкурсу «Прем’єри сезону».