ІЕРС

Інститут еколого-релігійних студій
Пошук

Воркшоп “Житло птаха”

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

15 липня для дітей, які наразі перебувають в літньому християнському таборі „Покликані при Духовному центрі ім. святого Папи Івана-Павла ІІ”, було проведено воркшоп з виготовлення гнізд для сов. Захід провів Андрій Доніченко, голова організації людей з обмеженими можливостями “Паралельний світ”.

Сови – це рід хижих птахів, для яких здебільшого характерна нічна активність. У них є чимало ворогів – до їх складу входять і їх колеги, денні хижі птахи; і куниці, їх наземні вороги, які полюючи на сов, добираються до їх гнізд, де часто й виловлюють маленьких совенят; і людина, яка, через свою необачність та байдужість, знищує чималу частину популяції цих чудових створінь. Тому їх захист посідає важливе місце.

Гнізда, які учасники вчились виготовляти під час воркшопу, мають велику цінність. Адже виготовляючи їх, дітки змогли більше дізнатися про сов та зробити свій внесок у рух спрямований на збереження таких важливих і потрібних істот.

Захід проведено у рамках співпраці Institute of Ecological and Religious Studies- IERS (керівник Alexander Bokotey) з Союзом охорони природи Німеччини (NABU BundesverbandNABU International), координатори проєкту Ivan Tymofeiev (NABU), Nataliya Kulya (IERS).

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Залишити відповідь

Берегівські гімназисти вчаться спостерігати за птахами

Учні Берегівської гімназії «Опре Рома» відвідали волонтерський центр «Кожен може допомогти», щоб навчитися спостерігати за пернатими і ознайомитися з різноманітними конструкціями пташиних гнізд та годівниць.

Ековистава «Таємниця маленької сови» здобула перемогу в чотирьох номінаціях Всеукраїнського конкурсу

Екологічна вистава Закарпатського академічного обласного театру ляльок «Таємниця маленької сови» здобула перемогу в чотирьох номінаціях Всеукраїнського віртуального огляду-конкурсу «Прем’єри сезону».