ІЕРС

Інститут еколого-релігійних студій
Пошук

Оптимізація моніторингу природи в заповідних районах Карпат

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

У цій публікації представлені принципи зберігання «Хроніки природи» в заповідниках та національних парках України та Росії – форма моніторингу заповідника; метод та особливості запису результатів первинних фенологічних та інших спостережень для суттєвого доповнення централізованих баз даних; метод виконання спостережень за найбільш доступними природними об’єктами (в основному зоологічними), який традиційно проводиться працівниками лісничих служб резервуарів у Східних Карпатах.

Книга розрахована на спеціалістів із резервного моделювання та досліджень, але також може бути корисною для лісників незахищених територій, природоохоронців різних рангів, студентів спеціальностей з біології, географії чи лісового господарства, а також аматорів.

ББК 28.59(4УКР)Л78

УДК 502.7:59. 002(477-924.52)

Олексій Луговий, Олександр Бокотей. Оптимізація моніторингу природи в заповідних районах Карпат / редактор Рене Матлович. «Карпатська Вежа». Ужгород – 2010. 

ISBN 966-15-93-40-8

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Залишити відповідь

Берегівські гімназисти вчаться спостерігати за птахами

Учні Берегівської гімназії «Опре Рома» відвідали волонтерський центр «Кожен може допомогти», щоб навчитися спостерігати за пернатими і ознайомитися з різноманітними конструкціями пташиних гнізд та годівниць.

Ековистава «Таємниця маленької сови» здобула перемогу в чотирьох номінаціях Всеукраїнського конкурсу

Екологічна вистава Закарпатського академічного обласного театру ляльок «Таємниця маленької сови» здобула перемогу в чотирьох номінаціях Всеукраїнського віртуального огляду-конкурсу «Прем’єри сезону».