ІЕРС

Інститут еколого-релігійних студій
Пошук

Церква і навколишнє середовище: європейський досвід та українські перспективи

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Наведено матеріали унікальної екуменічної конференції по збереженню навколишнього середовища. Представлений як вітчизняний, так і закордонний досвід позитивних напрацювань і зрушень в роботі по покращенню стану навколишнього середовища Церквою і в Церкві. Для екологів, працівників церковних і природоохоронних установ, помічників єпископів з енвайронментальних питань, активістів НУО, викладачів і студентів вищих навчальних закладів та людей доброї волі. Є унікальна можливість придбати один із останніх примірників в єдиному інтернет-магазині інтелектуальної літератури в Україні “Архе”.

УДК 26/28:502.3(063)
ББК ЭЗ-6л(0)
Ц44

Церква і навколишнє середовище: європейський досвід та українські перспективи [Текст]: матеріали міжнар. наук.-практ. конф., Ужгород, 14-17 червня 2007 р. / Католицький екологічний форум Європи, Комісія з екології і мігрантів конференції римсько-католицьких єпископів України, Комісія з екології Мукачівської греко-католицької єпархії, Державне управління охорони навколишнього середовища у Закарпатській області, Ужгородський національний ун-т, Ужгородська греко-католицька богословська академія ім. Блаженного Теодора Ромжі; відп. ред. О. М. Бокотей. – Ужгород: Графіка, 2007. – 120 c. 

ISBN 978-966-96888-0-4 

.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Залишити відповідь

Берегівські гімназисти вчаться спостерігати за птахами

Учні Берегівської гімназії «Опре Рома» відвідали волонтерський центр «Кожен може допомогти», щоб навчитися спостерігати за пернатими і ознайомитися з різноманітними конструкціями пташиних гнізд та годівниць.

Ековистава «Таємниця маленької сови» здобула перемогу в чотирьох номінаціях Всеукраїнського конкурсу

Екологічна вистава Закарпатського академічного обласного театру ляльок «Таємниця маленької сови» здобула перемогу в чотирьох номінаціях Всеукраїнського віртуального огляду-конкурсу «Прем’єри сезону».