ІЕРС

Інститут еколого-релігійних студій
Пошук

Відповідальність за Створіння і сталий розвиток у Центральній і Східній Європі: досвід Польщі і України

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Збірка матеріалів міжнародної науково-практичної екуменічної конференції, ініційована римсько-католицькими єпископськими конференціями України і Польщі. Порушено низку актуальних і надзвичайно важливих питань сьогодення, пов’язаних із відповідальністю за створіння і сталим (екологічно збалансованим) розвитком у Центрально- та Східноєвропейському регіонах. Наведено приклади з європейських досягнень Церкви у напрямку збереження створіння. Для екологів, працівників природоохоронних установ, активістів НУО, викладачів і студентів вищих навчальних закладів та широких верств церковної і світської громадськості.

УДК:26/28:502.3

В42

Відповідальність за Створіння і сталий розвиток у Центральній і Східній Європі: досвід Польщі і України: матеріали 

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Залишити відповідь

Берегівські гімназисти вчаться спостерігати за птахами

Учні Берегівської гімназії «Опре Рома» відвідали волонтерський центр «Кожен може допомогти», щоб навчитися спостерігати за пернатими і ознайомитися з різноманітними конструкціями пташиних гнізд та годівниць.

Ековистава «Таємниця маленької сови» здобула перемогу в чотирьох номінаціях Всеукраїнського конкурсу

Екологічна вистава Закарпатського академічного обласного театру ляльок «Таємниця маленької сови» здобула перемогу в чотирьох номінаціях Всеукраїнського віртуального огляду-конкурсу «Прем’єри сезону».