ІЕРС

Інститут еколого-релігійних студій
Пошук

Робоча нарада у офісі ІЕРС стосовно наступних кроків по екопросвітницькій та природоохоронній роботі з релігійними громадами сіл Іванівка та Пацканьово

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Сьогодні, 1 березня до офісу Інституту еколого-релігійних студій завітали о. Андрій Кенийз (парох греко-католицьких парафій у с. Іванівка та Пацканьово)  з дружиною. Восени співробітники ІЕРС провели два екопросвітницькі заходи по збереженню кажанів з дітьми і молоддю цих парафій.

Сьогодні ж співробітники Інституту (керівник Олександр Бокотей) обговорили зі священичою сім’єю наступні дії по збереженню Божого створіння  – природи. Це і акція по збору відходів у природному навколишньому середовищі території парафій, і лісовідновна посадка дерев та інші.

Щиро дякуємо о. Андрію і його дружині Златославі за те, що завітали до нас і взяли участь у такій важлиій нараді!

Секретаріат Інституту еколого-релігійних студій

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Залишити відповідь

Берегівські гімназисти вчаться спостерігати за птахами

Учні Берегівської гімназії «Опре Рома» відвідали волонтерський центр «Кожен може допомогти», щоб навчитися спостерігати за пернатими і ознайомитися з різноманітними конструкціями пташиних гнізд та годівниць.

Ековистава «Таємниця маленької сови» здобула перемогу в чотирьох номінаціях Всеукраїнського конкурсу

Екологічна вистава Закарпатського академічного обласного театру ляльок «Таємниця маленької сови» здобула перемогу в чотирьох номінаціях Всеукраїнського віртуального огляду-конкурсу «Прем’єри сезону».