ІЕРС

Інститут еколого-релігійних студій
Пошук

Співчуття

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp
         Колективи ГО «Інститут Еколого-Релігійних Студій» і ГО «Міжрелігійний громадський природоохоронний форум Східної Європи» (IRCEF) висловлюють глибоке співчуття нашому колезі – Юрошу Владиславу з приводу непоправної втрати, раптової
смерті мами – Олени Миколаївни Юрош (Зимомря). Висловлюємо також щирі співчуття рідним та близьким…
           Неймовірно тяжко пережити таку втрату та важко знайти такі слова, які б змогли зменшити біль людини, яка втратила рідного або близького. Олена Миколаїіна – кандидат педагогічних наук, викладач-методист – очолювала відділ фортепіано школи музичної школи №1 ім. П. І. Чайковського. У пам’яті всіх, хто знав і працював разом з Оленою Миколаївною, вона залишиться принциповим і чуйним керівником, людиною, яка вірно служила обраній справі.
Світла пам’ять…

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Залишити відповідь

Берегівські гімназисти вчаться спостерігати за птахами

Учні Берегівської гімназії «Опре Рома» відвідали волонтерський центр «Кожен може допомогти», щоб навчитися спостерігати за пернатими і ознайомитися з різноманітними конструкціями пташиних гнізд та годівниць.

Ековистава «Таємниця маленької сови» здобула перемогу в чотирьох номінаціях Всеукраїнського конкурсу

Екологічна вистава Закарпатського академічного обласного театру ляльок «Таємниця маленької сови» здобула перемогу в чотирьох номінаціях Всеукраїнського віртуального огляду-конкурсу «Прем’єри сезону».